Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.

  

 info@mastrogiannis.gr

 2310-538032

 

Επωνυμία Μαστρογιάννης Κωνσταντίνος & ΣΙΑ Ο.Ε.
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Μαστρογιάννης Φ. Κωνσταντίνος
Διεύθυνση Επιχείρησης Ο.Τ.33Α - Βι.Πε. Θεσσαλονίκης, Σίνδος
Τ.Κ. 570 22 - Θεσσαλονίκη
Γ.Ε.Μ.Η. 159800604000
Έτος Ίδρυσης 1972
Τομέας Δραστηριότητας Εμπόριο Βιομηχανικών Ειδών
Ιστοσελίδα www.mastrogiannis.gr
Αριθμός Εργαζομένων 5

 

Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο εμπόριο Βιομηχανικών Ειδών και εξειδικευόμαστε στο Κοπτικά Εργαλεία.Με έτος ίδρυσης το 1972 και έδρα τη Θεσσαλονίκη,  η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητο χώρο πωλήσεων 500 τ.μ. με 100 τ.μ επιπλέον εκθεσιακό χώρο για την καλύτερη προβολή των προϊόντων μας. Η εταιρεία μας εισάγει και αντιπροσωπεύει επώνυμους οίκους του εξωτερικού παγκόσμιας εμβέλειας όπως OSG, KYOCERA, IZAR και CARMON. Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τους συνεργάτες μας πατώντας εδώ.

 

Η ιστορία μας

Το ταξίδι ξεκινά τον Απρίλιο του 1972. Μια ιδέα υλοποιείται και ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα.

Ο Μαστρογιάννης Φώτιος, πνεύμα ανήσυχο και διορατικό, ανοίγει την δική του επιχείρηση εμπορίας προϊόντων κοπής μετάλλου που στεγάζεται στην οδό Μοναστηρίου 10 στο Βαρδάρη. Με μόνο κεφάλαιο την αγωνιστικότητα και την τιμιότητα που τον διακρίνει, δεν αργεί να ξεχωρίσει και να κερδίσει την προτίμηση των μηχανουργών της εποχής.

Τα χρόνια περνούν,η επιχείρηση εξελίσσεται δυναμικά και μεταφέρεται σε μεγαλύτερο χώρο στην οδό Ταντάλου 35. Από το 1990 έως το 1998 οι δύο γενιές συνυπάρχουν.

Το 1999 την επιχείρηση αναλαμβάνει η δεύτερη γενιά γεμάτη νέες ιδέες και οράματα. Η μαχητικότητα του Κωνσταντίνου καθώς και οι πολλαπλές επισκέψεις σε εκθέσεις του εξωτερικού ανοίγουν τον δρόμο για τις πρώτες συνεργασίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους του κόσμου. Η γνώση του αντικειμένου, η απαράμιλλη ποιότητα και το πάθος για καινοτομία κάνουν την επιχείρηση γνωστή σε όλη την Ελλάδα.

Tο 2007 το όνειρο για τη μετεγκατάσταση της εταιρείας σε ιδιόκτητο χώρο στην βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται. Ένα λειτουργικό εκθεσιακό χώρο αντάξιο των απαιτήσεων της.

Το ταξίδι συνεχίζεται με την ίδια μαχητικότητα μέχρι η επόμενη γενιά να χαράξει την δική της πορεία…

 

Η Φιλοσοφία μας

Επιλέγουμε ανθρώπους που μοιράζονται τις αξίες μας, κάτι που πολλαπλασιάζει τη δυναμική μας Η υψηλή ικανότητα και εξειδίκευση των ανθρώπων μας είναι προτεραιότητά μας. Χρειαζόμαστε την ενέργεια όλων για να προσφέρουμε τους πιο ξεκάθαρους όρους συνεργασίας της αγοράς, να μελετάμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά και να είμαστε πάντα δίπλα του. Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Το γεγονός ότι η εταιρεία Μαστρογιάννης είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες στην ελληνική αγορά δεν είναι τυχαίο. Οφείλεται στους ανθρώπους της και τη σκληρή δουλειά.

 

  • company_1
  • company_2
  • company_3